• 1397/09/11 - 10:24
  • تعداد بازدید خبر : 55
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
در راستای نظارت برفرآیندها و استقرار پروژه مارلیک در دانشگاه ؛

روند اجرای پروژه مارلیک در شهرستان تالش تسریع می یابد

به منظور نظارت بر فرایندها و روند اجرای پروژه مارلیک در سطح مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه و به منظور تسریع در توسعه زیر ساخت و اجرای بهینه نظام ارجاع الکترونیک، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اتفاق تیم ستادی نظام ارجاع الکترونیک ، مدیر شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان IT شبکه بهداشت و بیمارستان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش بازدید نمودند .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در راستای نظارت بر فرایندهاو روند اجرای پروژه مارلیک در سطح مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه و به منظور تسریع در توسعه زیر ساخت و اجرای بهینه نظام ارجاع الکترونیک، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان روز یکشنبه 11 ام آذر ماه امسال به اتفاق تیم ستادی نظام ارجاع الکترونیک ، مدیر شبکه بهداشت و درمان ، ریاست بیمارستان و کارشناسان IT بیمارستان و شبکه بهداشت و درماناز شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرستان تالش بازدید نمودند .
در این بازدید، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه تیم ستادی نظام ارجاع طی نشستی در سال اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش، ضمن انعکاس نتایج بازدید ، به بررسی نحوه استقرار پروژه مارلیک و توسعه زیر ساختها و تجهیزات مورد نیاز این طرح پرداخت و با عنایت به مستندات قانونی نظام ارجاع و دستورالعمل اجرایی این برنامه توضیحات مبسوطی در زمینه گام های اجرایی این پروژه ارائه نمود . سپس عنوان کرد که گام اول نظام ارجاع ، شامل شهرهای زیر 20 هزار نفر، عشایر و روستاها بود و این برنامه به صورت غیرالکترونیک در آن ها اجرا شد. وی اضافه کرد: گام دوم برنامه، ارجاع بیماران از پزشکان شاغل در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت است که قبلا در شهرهای زیر 100 هزار نفر به اجرا درآمد و در حال حاضر در تمامی شهرها صورت می گیرد. گام سوم نیز، شامل ارجاع بیماران از همه پزشکان عمومی دولتی و خصوصی قرارداد نظام ارجاع، کلینیک ویژه و پزشکان طرف قرارداد نظام ارجاع می باشد.
در طی این نشست ضمن بررسی زیر ساخت های استقرار پروژه مارلیک در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان و بیمارستان ، اعضای تیم ستادی نظام ارجاع دانشگاه نیز توضیحاتی در زمینه اهمیت پروژه ، لزوم نیازسنجی و پیگیری مستمر در راه اندازی بهینه طرح نظام ارجاع الکترونیک و سیستم نوبت دهی بیان داشتند و راهکارهایی در راستای تسریع و بهبود اجرای فرایندهای این پروژه ارائه نمودند .
این نشست با قرار پیگیری پیشنهادات و راهکارهای مطرح شده توسط صاحبان فرآیند طرح به جهت تسریع در روند کمی و کیفی اجرای این پروژه مهم ، خاتمه یافت.
  • گروه خبری : اخبار IT
  • کد خبر : 42151
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/09/11 10:24
آرشیو
آرشیو

آخرین اخبار