• 1399/06/02 - 12:31

ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص داشبورد سپاس

پیاده سازی داشبورد با استفاده از ماژول جریان داده ssm جهت تصمیم سازی هوشمند مدیران به منظور بهره برداری اطلاعات ارسالی به سامانه سپاس ، توسط کلیه دانشگاهها

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری
اطلاعات دانشگاه ،جلسه ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص داشبورد سپاس صبح روز
یکشنبه ، 2ام شهریور ماه سال جاری رأس ساعت 8:30 در بستر وبینار و دردفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تشکیل شد .

دراین نشست که مدیران و مسئولین سپاس برخی از دانشگاهها حضور داشتند،به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود درخصوص داشبورد سپاس پرداختند .در همین راستا دسترسی به اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت و تولید داشبوردهای مدیریتی ، توسعه سرویس های هدایتگر و استفاده از ابزار ماژول جریان داده در دستور کار دانشگاهها قرار داده شد .

در ادامه مهندس حمید خردادی ، مدیرآمار و
فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص نحوه اجرایی شدن
ssm در این دانشگاه به بیان گزارشات مبسوط پرداخت .وی افزود ،جهت بهره وری بهتر مدلهای پیشنهادی برای ماژول جریان داده سپاس توسط نمایندگان دانشگاه طراحی گردد و از تجارب مدیران مراکزی که دراین زمینه موفق عمل کردند، استفاده گردد.

مهندس خردادی ادامه داد : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات این دانشگاه از بهمن ماه سال گذشته، داده ها را دریافت ، خطاها را بررسی و مدیریت نموده و ازآنجاییکه مبنای تخصیص اعتبارات داشبورد اقتصاد درمان است ،یکسان سازی تعاریف داشبوردهای دانشگاهی و استاندارد سازی داشبورد نیز از مهمترین مواردی است که باید به آن توجه گردد.

در خاتمه هریک از افراد شرکت کننده در جلسه به
بحث و تبادل نظرپیرامون داشبورد سامانه پرونده الکترونیک سلامت پرداختند .

آخرین بروز رسانی : 1399/06/02 12:31