• 1396/10/05 - 15:03
به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه؛

اولین جلسه‌ی کارگاه آموزشی آشنایی با بانک اطلاعاتی SQL برگزار شد

اولین جلسه‌ی کارگاه آموزشی آشنایی با بانک اطلاعاتی SQL به منظور ارتقاء سطح دانش فنی مسئولین IT کلیه واحدهای تحت پوشش دانشگاه، به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه امروز، سه شنبه، پنجم دی ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمارو فناوری اطلاعات دانشگاه، پس از نیازسنجی آموزشی و بررسی امکانات آموزشی موجود، برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با بانک اطلاعاتی SQL به مدت 30 ساعت توسط مدیریت آمارو فناوری اطلاعات برنامه ریزی شد. اولین جلسة این کارگاه امروز، سه شنبه، پنجم دی ماه و برای آشنایی و ارتقاء سطح دانش فنی مسئولین و کارکنان IT واحدهای تحت پوشش دانشگاه در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی شفاء رشت برگزار شد. در ابتدای این جلسه پس از پخش آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران، مهندس متین رمضانی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان دورة آموزشی، اظهار و امیدواری کرد با بهره گیری از نظرات کارشناسان مدعو برگزاری هر چه پربارتر دوره‌های آموزشی آتی میسر خواهد شد. وی همچنین با اشاره به اینکه تک تک حاضران در دوره، چنانچه توانایی تدریس مباحث مرتبط با آمار و فناوری را دارا باشند، قادر خواهند بود به مدیریت آمارو فناوری اطلاعات در برگزاری دوره‌های تخصصی یاری رسانند، از کلیة مدعوین خواستار معرفی توانمندیها و تخصص‌ها و اعلام آمادگی خود به هماهنگ کنندة برگزاری دوره شد. در ادامه مهندس امیر انصاری، مدرس کارگاه به بیان مطالب جلسه اول دورة آموزشی SQL پرداخت.

آخرین بروز رسانی : 1396/10/05 15:03