• 1396/11/18 - 13:46
به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه؛

اولین جلسه‌ی کارگاه آموزشی آشنایی با ویندوز سرور، شبکه و تنظیم میکروتیک برگزار شد

اولین جلسه‌ی کارگاه آموزشی آشنایی با ویندوز سرور، شبکه و تنظیم میکروتیک به منظور ارتقاء سطح دانش فنی مسئولین IT کلیه واحدهای تحت پوشش دانشگاه، به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه سه شنبه، هفدهم بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمارو فناوری اطلاعات دانشگاه، پس از نیازسنجی آموزشی و بررسی امکانات آموزشی موجود، برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ویندوز سرور، شبکه و تنظیم میکروتیک به مدت 32 ساعت توسط مدیریت آمارو فناوری اطلاعات برنامه ریزی شد. اولین جلسة این کارگاه سه شنبه، 17ام بهمن ماه و برای آشنایی و ارتقاء سطح دانش فنی مسئولین و کارکنان IT واحدهای تحت پوشش دانشگاه در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی هفده شهریور رشت برگزار شد. در ابتدای این جلسه پس از پخش آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران، مهندس متین رمضانی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان دوره‌ی آموزشی، بر مسئولیت تک تک کارکنان این حیطه در برابر اعتلای ارزشهای وجودی سازمان تاکید کرد و خواستار تمرکز این کارکنان بر انجام مسئولیت های مربوطه از جمله تامین و مدیریت امنیت سیستم ها، سپاس و HIS بیمارستانها و اتصال پایدار مراکز بهداشتی درمانی به شبکه ملی سلامت شد. در ادامه مهندس وحید نصرتی، مدرس کارگاه به بیان مطالب جلسه اول دوره‌ی آموزشی پرداخت.

آخرین بروز رسانی : 1396/11/18 13:46