• 1396/03/21 - 10:16
قابل توجه اعضای هیأت علمی دانشگاه؛

با ورود به سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقات سوابق پژوهشی خود را ثبت نمایند

سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقات که از منوی دسترسی سریع قابل رویت است، سامانه ای جامع است که اعضای هیأت علمی پس از تکمیل C.V سوابق آموزشی و پژوهشی خود در فرم های مربوطه از مزایا و قابلیت های این سامانه بهره مند خواهند شد.

کارشناسان واحد پورتال و مسئول ارتقای رتبه وبومتریکس دانشگاه با اشاره به مسیر دستیابی به سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقات، قابلیت ها و مزایای این سامانه را برای اعضای هیأت علمی برشمردند. از جمله قابلیت های این سامانه جامع فراهم کردن امکان رویت C.V اساتید و اعضای هیأت علمی در جستجوی گوگل، امکان ارائه C.V به کلیه سمینار های علمی، ایجاد لینک مستقیم دسترسی به صفحه C.V اساتید، امکان بارگزاری اطلاعات از فایل Word و Excel می باشد.

با توجه به قابلیت های اشاره شده؛ و اینکه یکی از عوامل مؤثر در ارتقای رتبه وبومتریکس دانشگاه، وجود مجموعه ای غنی از سوابق آموزشی و پژوهشی اعضای هیأت علمی آن دانشگاه است، از اعضای محترم هیئت علمی تقاضا می شود از طریق لینک زیر اقدام به تکمیل C.V سوابق خود نمایند.

آخرین بروز رسانی : 1396/03/21 10:16