• 1397/08/15 - 11:45
در راستای اهداف استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

برگزاری ششمین جلسه شورای راهبردی

ششمین جلسه شورای راهبردی روز سه شنبه 97/8/15 با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات و اعضا جلسه شورای راهبردی تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ جلسه شورای راهبردی حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه سه شنبه 97/8/15 ماه امسال با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات و کارشناسان حوزه در دفتر این مدیریت برگزار گردید .
در این جلسه مهندس متین رمضانی شهرستانی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با اشاره به ابعاد مختلف اهداف استراتژیک دانشگاه ، به بررسی کلیه سنجه های حوزه پرداخته و نسبت به رفع اشکالات موجود در سنجه ها نظراتی ایراد نمودند .از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه اقداماتی است که می بایست جهت بهبود و دستیابی به اهداف کمی سنجه ها توسط مسئولین پایش سنجه ها صورت بپذیرد .
در ادامه سنجه های مدیریت آمار و فناوری اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت و مسئولین پایش در جلسه اقدامات انجام شده و میزان پیشرفت سنجه ها را به صورت گزارش ارائه نمودند .

آخرین بروز رسانی : 1397/08/15 11:45