• 1392/09/26 - 15:09
قابل توجه کلیه کاربران ایمیل دانشگاه

تغییر رمز کاربران ایمیل دانشگاه

به لحاظ بالابردن امنیت، لازم است تا کلیه کاربران ایمیل دانشگاه، رمز خود را به یک رمز قویتر با شرایط زیر تغییر دهند....

مدیریت آمار و فناوری دانشگاه از کلیه کاربران خود درخواست  دارد به لحاظ بالا بردن امنیت و عدم ویروسی شدن ایمیلهای خود،  رمز ایمیل خود را به یک رمز قویتر با مشخصات زیر  حداکثر تا تاریخ دهم دیماه سالجاری تغییر داده و نتیجه اعمال آن را به مرکز فناوری دانشگاه از طریق تماس با شماره 3232590 یا ایمیل به آدرس web@gums.ac.ir اطلاع دهند.

نحوه انتخاب رمز قوی:

1) حداقل تعداد 6 کارکتر برای رمز انتخاب گردد

2) حتما از ترکیب حروف و عدد استفاده شود

3) برای حروف حتما از ترکیب حروف بزرگ و کوچک استفاده گردد

4) از حروف مشابه با نام کاربری استفاده نشود

توجه:
بعد از تاریخ اعلام شده، مرکز فناوری دانشگاه به لحاظ حفظ امنیت و جلوگیری از بروز مشکلات، ناگزیر به
غیر فعال نمودن کاربرانی که تغییر رمز خود را به این مرکز اعلام ننموده یا بعد از سال 2012 از ایمیل خود استفاده ننموده اند، می باشد.

* به لحاظ حفظ حریم خصوصی کاربران، لازم نیست که رمز مربوطه به مرکز فناوری گزارش گردد، تنها می بایست تغییر آن به مرکز اطلاع داده شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت آمار و فناوری دانشگاه با شماره 3232590 تماس حاصل نمائید

آخرین بروز رسانی : 1392/09/26 15:09