• 1397/05/13 - 07:50
با هماهنگی و برنامه ریزی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه؛

دوره آموزشی آشنایی با سامانه مدیریت شیفت پرستاری برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با سامانه مدیریت شیفت پرستاری همزمان با استقرار متمرکز این سامانه در کلیه مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها، طی جلسات مجزا در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه؛ در این دوره آموزشی که طی شش جلسه مستقل از هشتم تا دهم مهرداد ماه امسال با حضور مدیر پرستاری، مسئول IT و کارگزین هر مرکز برگزار شد، مدعوین با نحوه کار با سامانه و امکانات آن آشنا شدند و مواردی جهت بهبود سامانه و بهره برداری بهتر به پیشنهاد مدیران پرستاری مراکز مصوب شد.

گفتنی است سامانه مدیریت شیفت پرستاری از اسفندماه سال گذشته طی جلسات مشترک متعدد مدیریت پرستاری و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه بازنگری و در نهایت به تایید رسید. این سامانه بر اساس قانون بهره وری نیروی انسانی پرستاری و پرداخت مبتنی بر عملکرد تنظیم شده و مدیریت هوشمند شیفت ها را برای مدیران پرستاری مراکز امکانپذیر می کند.

آخرین بروز رسانی : 1397/05/13 07:50