• 1395/08/23 - 09:41
در راستای تحقق اهداف راهبردی دانشگاه؛

نسخه جدید وب‌سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان فردا رونمایی می‌شود

در راستای تحقق هدف راهبردی ارتقاء رتبه وبومتریکس دانشگاه، نسخه جدید وب‌سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با امکانات بیشتر فردا (دوشنبه) رونمایی می شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نسخه جدید وب‌سایت دانشگاه به آدرس www.gums.ac.ir فردا(دوشنبه) رونمایی می‌شود.

این نسخه جدید گرافیکی، که در راستای تحقق هدف راهبردی ارتقاء رتبه وبومتریکس دانشگاه، با امکانات بیشتر و همگام با فناوری های نو طراحی و بازنگری شده، با تلاش کمیته وبومتریکس و با استفاده از رهنمودهای رئیس دانشگاه و با الهام از نمای گرافیکی وب‌سایت‌های دانشگاه‌های برتر جهان تدوین گردیده است.

پیش بینی می شود؛ به دلیل انتقال گرافیک جدید پورتال به آدرس فعلی شاهد پدید آمدن اختلالاتی در سایت دانشگاه و سامانه های تحت وب دانشگاه مانند اتوماسیون اداری در مدت زمان بارگذاری تا فردا (دوشنبه)، باشیم. در این راستا مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با ارسال پیامی ضمن پوزش از کاربران وب‌سایت خواهان صبر و شکیبایی کاربران تا زمان بارگذاری سایت جدید شد.

• کد خبر : 21922

آخرین بروز رسانی : 1395/08/23 09:41