• 1400/03/02 - 12:10

پیام تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر

مدیرآمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی پیامی فرارسیدن سوم خرداد سالروز عملیات غرور آفرین آزادسازی خرمشهر را تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، مهندس حمید خردادی مدیر آمار و فناوری اطلاعات طی پیامی سالروز آزاد سازی خرمشهر را تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است :

بی تردیدحماسه سوم خرداد و سالروزفتح خرمشهر فرصت مغتنمی است برای بازبینی و بازشناسی تاریخ بلند مقاومت ملت ایران، ملتی که با انقلاب خونین خود راه تازه ای را به روی بشریت گشود.

اینجانب سالروز نصر عظیم الهی را به ملت عزیز ایران اسلامی بخصوص خانواده های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون ملت بزرگ ایران را در مسیر پاسداشت این نقطه عطف از تاریخ انقلاب در سایه رهبری های هوشمندانه مقام معظم رهبری از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

آخرین بروز رسانی : 1400/03/02 12:10