• 1397/05/22 - 08:13
در ادامه روند استقرار نظام ارجاع در استان ؛

کلینیک های فوق تخصصی به سیستم نوبت دهی مجهز می شوند

به عنوان یکی از ارکان استقرار نظام ارجاع و در جهت تکریم بیماران ، جلسه هماهنگی تجهیز کلینیک های امام رضا و رازی رشت به سیستم نوبت دهی و نوبت گیری در مرکز آموزشی درمانی پورسینا برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ؛ جلسه هماهنگی تجهیز کلینیک های امام رضا و رازی رشت بعنوان مراکز سطح سه هدف نظام ارجاع ، به سیستم نوبت دهی ، شنبه ، 20 ام مرداد ماه امسال با حضور مدیران حوزه های درمان ، بهداشت و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در دفتر مدیریت مرکز آموزشی و درمانی پورسینا برگزار شد . در ابتدای جلسه دکتر افشین دلیلی  مدیر درمان دانشگاه با بیان ضرورت استقرار سیستم نوبت دهی در کلینیک های سطح سه نظام ارجاع ، خواستار تعجیل روسای این کلینیک ها در انجام فعالیت های پیش نیازی تحقق این امر شد.
دکتر فرحناز پاکدامن ،سرپرست مدیریت خانواده ، جمعیت و مدارس معاونت بهداشتی ،  با تشریح فرآیند تبیین شده در سامانه سیب و نقشه اجرایی در سطوح خانه های بهداشت ، توضیحاتی در خصوص نحوه استفاده از سامانه نوبت گیر ی ارائه کرد.
در ادامه مهندس متین رمضانی ، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، ضمن تبیین ملزومات نرم افزاری و سخت افزاری و افراد درگیر در اجرای این طرح ، برضرورت مشارکت مسئولین فناوری اطلاعات مراکز در استقرار هرچه سریع تر سیستم نوبت دهی در کلینیک های فوق تخصصی هدف تاکید کرد.

آخرین بروز رسانی : 1397/05/22 08:13