• 1402/08/15 - 13:02

بررسی سنجه های اعتباربخشی مرتبط با حوزه فناوری معاونت ها و دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، در راستای ارزیابی اعتباربخشی طی روزهای 20 لغایت 21 آبان ماه سال جاری،  به منظور بررسی سنجه های مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات معاونت ها و دانشکده ها،  رأس ساعت 11 ظهر امروز دوشنبه 15 آبان ماه سال جاری جلسه ای با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات، رؤسای گروه زیرساخت، نرم افزار و پورتال و آمار به همراه کارشناسان ستادی در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس شادی مؤید رضایی – مدیر آمار و فناوری اطلاعات ضمن عرض خدا قوت خدمت کارشناسان حاضر در جلسه، به اقدامات صورت گرفته توسط این حوزه تأکید کرد.

بروز رسانی تارنما در سایت ها و زیر سایت ها، پیگیری شارژ پنل پیامکی جهت اطلاع رسانی به دانشجویان، برگزاری کارگاه سما لایو جهت آموزش اساتید، پیگیری فایلهای PDF آموزشی و بارگذاری لینک سامانه سما لایو بجای سامانه نوید ازمهمترین مواردی بود که مدیرآمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به آن تأکید داشت و تصریح کرد، مسئولین آندسته از مراکزی که تاکنون جهت نصب وای فای اقدامی ننموده اند با اولویت بالا این مهم را در دستور کار قرار دهند .

مهندس رضائی خاطر نشان کرد، دسترسی های لازم داشبورد مدیریتی  به معاون آموزشی جهت اطلاع از عملکرد و حضور و غیاب اعضاء هیأت علمی ارائه  خواهد شد.

در خاتمه هر یک از رؤسای گروه به بیان نقطه نظرات و توضیحات لازم در زمینه مباحث جلسه پرداختند.

آخرین بروز رسانی : 1402/08/15 13:02