• 1403/02/30 - 15:49

بررسی قرارداد پکس مراکز تابعه استان در سال 1403

در راستای انعقاد قرارداد پشتیبانی سامانه پکس جلسه ای با حضور رؤسا و کارشناسان مربوطه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، ظهر امروز یکشنبه 30 اردیبهشت ماه سال جاری در راستای انعقاد قرارداد پشتیبانی شرکت توسعه دهنده آرشیو دیجیتال تصاویر پزشکی در سال جدید،  جلسه ای با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات، رؤسای گروههای نرم افزار و پورتال و آمار به همراه کارشناسان ستادی در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات  دانشگاه برگزارشد.

در ابتدای جلسه مهندس شادی مؤید رضائی – مدیر آمار و فناوری اطلاعات به بررسی وظایف و تعهدات مجری و کارفرما در متن قرارداد پرداخت. وی نظارت فنی و تخصصی سامانه پکس در مراکز را از وظایف  کارشناسان فناوری و در امور مدیکال سوپروایزران واحد تصویر برداری دانست.

قابلیت های جستجو در پنل مدیریتی، راه اندازی ماژول smart wach ، انجام تنظیمات مناسب جهت عملیات پشتیبان گیری به صورت مستمر و اتوماتیک و پایش مراکز بهره بردار از مهمترین مواردی بود که در این جلسه به آن اشاره شد.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی,اطلاعیه ها ,رویدادها

آخرین بروز رسانی : 1403/02/30 15:49