• 1402/03/02 - 10:14

برگزاری جلسه رسیدگی با محوریت وضعیت ارسال اسناد در سال 1401

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، جلسه ای دیگر از سری جلسات رسیدگی الکترونیک به اسناد بیمه سلامت با حضور اعضاء کارگروه  و دعوت دکتر عقیل قلی پور – معاون درمان دانشگاه و عنایت اله همایی راد – سرپرست مدیریت برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد، امروز سه شنبه دوم خرداد ماه سال جاری ساعت 08:30 صبح در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزارشد.

در ابتدای جلسه مهندس شادی مؤید رضایی – مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن خیرمقدم خدمت معاون درمان دانشگاه وحاضرین در جلسه ،گزارشی از اقدامات انجام شده درخصوص پیاده سازی سرویس بیماران خاص و صعب العلاج درمراکز تابعه استان ارائه نمود. وی قطعی سرویس مربوطه در برخی موارد را از مهمترین چالش های اجرای طرح عنوان کرد و خواستار ارائه طریق از معاونت درمان شد. مهندس رضایی به بررسی میزان آپدیت نمودن کدهای شباد در بازدیدهای میدانی تأکید کرد. همچنین به منظور راستی آزمایی خدمات مشمول بسته بیماران خاص و صعب العلاج بررسی حداقل 5 پرونده بصورت دستی توسط مسئولین درآمد را در دستور کار قرار گرفت.

درادامه دکتر عقیل قلی پور – معاون درمان دانشگاه ضمن تشکر از استمرار جلسات رسیدگی در جهت دستیابی به اهداف دانشگاه درزمینه اجرای دستورالعمل های وزارتی، صحت سنجی داده ها، بررسی کسورات و مواردی که منجر به وصول مطالبات دانشگاه می گردد، ادامه داد : منبع و مأخذ قضاوت های دانشگاه، خروجی HIS ها می باشد و اظهار  امیدواری کرد ظرف مدت کوتاه و با تدابیر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه شاهد نتایج مهمی در سطح استان دراین زمینه باشیم.

سپس مریم نامور – سرپرست اداره رسیدگی به اسناد پزشکی بیمه سلامت، گزارشی از وضعیت رسیدگی در اسفند 1401 و فروردین سال جاری ارائه نمود. وی از همکاری صاحبان فرایند در بحث ارسال به سامانه سپاس و کارشناسی پرونده ها طی سال 1401 تقدیر بعمل آورد .

در ادامه هر یک از افراد شرکت کننده در جلسه به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مربوط به جلسه پرداختند.

جلسه رسیدگی 2 خرداد 1402

آخرین بروز رسانی : 1402/03/02 10:14