• 1401/12/22 - 10:53

سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به عنوان عضوکمیته فنی متناظر انفورماتیک سلامت معرفی شد .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، باعنایت به استقرار دبیرخانه کمیته فنی متناظر انفورماتیک در مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، مهندس شادی مؤید رضایی – سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به عنوان عضو کمیته فنی متناظر (انفورماتیک سلامت – TC215 ( معرفی گردید.

اولین جلسه این کمیته در بستر وبینار با حضور اعضاء مدعو، امروز دوشنبه 22 ام اسفند ماه سال جاری برگزارشد. گفتنی است، کمیته مذکور یک کمیته علمی – تخصصی است که اعضای آن از بین گروههای صلاحیت دار و علاقه مند به مشارکت در تدوین و بازنگری استانداردهای بین المللی انتخاب می شوند.

آخرین بروز رسانی : 1401/12/22 10:53