• 1400/05/19 - 12:06
تجهیز امکانات سخت افزاری و نرم افزاری سالن اورژانس سایت لاکان

درراستای شیوع بیماری کرونا در پیک پنجم این بیماری و با توجه به کمبود تخت های بیمارستانی ، تجهیز امکانات سخت افزاری و نرم افزاری سالن اورژانس بستری واقع در سایت لاکان کلید خورد .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آماروفناوری اطلاعات دانشگاه ، با توجه به بحران کرونا در پیک پنجم این بیماری و کمبود تخت های بیمارستانی و به منظور ارائه سرویس دهی مناسب به بیماران مبتلا به کووید -19 ، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از طریق راه اندازی سیستم جامع اطلاعاتHIS)) و تجهیز 2 دستگاه کامپیوتر و خط تلفن voip نسبت به تجهیز سالن اورژانس بستری واقع در سایت لاکان دانشگاه اقدام نمود .شایان ذکر است از طریق شماره گیری 134401 با یکی از شماره های 301،302،303 میتوان نسبت به اتصال مرکز آموزشی درمانی رازی با سایت لاکان  ارتباط برقرار کرد .

گفتنی است ، ارتباط بین بیمارستان و سالن سایت لاکان از طریق وایرلس و فیبر نوری بوده که در صورت قطعی به صورت اتوماتیک اجرا می گردد. جهت پایداری ارتباطات سایت لاکان مجهز به 5 ژنراتور می باشد

• گروه خبری : اخبار اختصاصی,گزارش های تصویری
مدیر سایت