• 1402/01/29 - 14:35

وبیناربررسی اقدامات دانشگاهها در خصوص راه اندازی نظام ارجاع الکترونیک

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، جلسه ویدئوکنفرانس وزارتی بررسی اقدامات دانشگاهها درزمینه راه اندازی نظام ارجاع الکترونیک با حضور مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ظهر امروز سه شنبه 29 ام فروردین ماه سال جاری ساعت 13:30 برگزارشد.

طی این جلسه مدیران قطب گزارشی از وضعیت اجرای پروژه مذکور در مراکز  مربوط به خود را ارائه نمودند. همچنین مقررشد، چالش های اجرای کامل نظام ارجاع الکترونیک از سوی دانشگاهها تجمیع و به مرکز مافا (مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت) منعکس گردد.گفتنی است طبق ارزیابی بعمل آمده، ارجاع معکوس، عدم همکاری پزشکان، عدم تمایل بیماران به بهره گیری از خدمات مراکز دولتی و عدم اطلاع رسانی صحیح به بیماران درخصوص نحوه مراجعه بعنوان ارجاعی، از مهمترین چالش های استان در پیاده سازی نظام ارجاع الکترونیک مطرح شد.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی,اطلاعیه ها ,گزارش های تصویری

آخرین بروز رسانی : 1402/01/29 14:35