• 1402/04/03 - 11:52

برگزاری جلسه با مسئولین فناوری اطلاعات مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار وفناوری اطلاعات دانشگاه، در راستای پیاده سازی دستورالعمل ها و بیان چالش ها و مشکلات در حوزه فناوری اطلاعات، امروز شنبه سوم  تیر ماه سال جاری رأس ساعت 9 صبح جلسه ای با مسئولین فناوری اطلاعات مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای تابعه با حضور مدیرآمار و فناوری اطلاعات، رئیس گروه نرم افزار و پورتال و کارشناسان ستادی در سالن اجلاس معاونت توسعه برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس شادی مؤید رضائی – مدیر آمار و فناوری اطلاعات ضمن خوشامدگویی به حاضرین  در جلسه و تقدیر از  پیگیریهای مستمر ایشان در خصوص اجرای دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع ادامه داد، گزارش کارآمد مهمترین اولویت دانشگاه است ، لذا پس از صحت سنجی گزارشهای متحدالشکل توسط واحدهای ذیربط (مالی و پرستاری) نتیجه از طریق کارشناسان فناوری به پشتیبان شرکت منعکس گردد. وی با بیان اینکه داشبورد مدیریتی BI روزانه توسط ریاست دانشگاه رصد می گردد خواستار اصلاح  اطلاعات نادرست در داشبورد شد وبه راستی آزمایی اطلاعات سامانه HIS با داشبورد مدیریتی BI تأکید کرد و ادامه داد فرایند خطایابی مکرراً در دستور کار مسئولین فناوری اطلاعات قرار گیرد. اطلاع رسانی تغییرات مربوط به بروزرسانی ها توسط شرکت های توسعه دهنده در نرم افزارها نیز از مهمترین مواردی بود که به آن اشاره شد. مهندس رضائی  اطمینان داد برگزاری جلسات بصورت هر دوماه یکبار انجام خواهدشد و این مدیریت همچنان درصدد حمایت از پرسنل فناوری اطلاعات مراکز می باشد.

سپس مهندس گلبن عراق – رئیس گروه نرم افزار و پورتال در خصوص مواردی چون سطوح دسترسی به پرونده بالینی بیمار، پیگیری جهت راه اندازی نسخه نویسی و ارجاع در سامانه جامع اطلاعات بیمارستانی، اصلاح اطلاعات هویتی پرونده های خطا دار توسط واحد مدیریت اطلاعات سلامت و بارگذاری نوبت ها توسط مسئولین درمانگاه و ارسال آن به میان افزار به بیان توضیحات لازم پرداخت .

درادامه هریک از کارشناسان حاضر  در جلسه به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مطروحه پرداختند و انتظارات خود از شرکت های توسعه دهنده را بیان نمودند.

در خاتمه با عنایت به اهمیت صحت داده های استخراج شده از سند متحدالشکل HIS  ، جهت ثبت در سامانه کارآمد مقررشد، جلسه ای  روز دوشنبه رأس ساعت 8 صبح با حضور مدیران پرستاری،مسئولین درآمد و فناوری اطلاعات کلیه مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها درسالن مرکز آموزشی درمانی ولایت برگزار گردد.

جلسه با مسئولین فناوری اطلاعات جلسه با مسئولین فناوری اطلاعات

آخرین بروز رسانی : 1402/04/03 11:52