• 1400/07/04 - 07:51
پیام تسلیت به مناسبت اربعین حسینی

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، طی پیامی فرارسیدن اربعین حسینی را تسلیت گفت .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، مهندس حمید خردادی مدیر آمار و فناوری اطلاعات  طی پیامی اربعین سالار و سرور شهیدان را تسلیت گفت .

متن پیام بدین شرح است :

روز زنده نگه داشتن یاد و نهضت شهیدان کربلا و نمود روشنی از جاودانگی مسیر حق و حقیقت است  .اربعین، نقطه عطف ایستادگی و دلیری و  رمز ماندگاری نهضت حسینی و اعلام پای بندی به مکتب سرخ عاشوراست. روزی که پرچم پیام شهادت کربلا به دست قافله سالار کربلا حضرت زینب کبری (س) برافراشته شد ، تا نهضت سرخ حسینی جاودانه بماند. اکنون با گذشت سده های طولانی، همچنان حرکت جاویدان حماسه آفرینان کربلا روشنگر آنانی بوده که در برابر ظلم، ایستاده اند.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی عزاداری های همه سوگواران، اربعین سالار و سرور شهیدان کربلا و یاران با وفایش را به پیشگاه حضرت ولی عصر و همه دوستداران و عاشقان واقعی حضرت امام حسین(ع) تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1400/07/04 07:51