طی بازدید مشترک کمیته نظام ارجاع دانشگاه؛
پروژه استقرار نظام ارجاع الکترونیک در شهرستان ماسال کلید خورد
تیمی متشکل از اعضای کمیته استقرار نظام ارجاع الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به منظور تست الکترونیک ارجاع، در مرکز جامع ارائۀ خدمات سلامت شاندرمن و بیمارستان رسالت ماسال حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، در پی تاکید دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان و پیرو تشکیل هفت جلسۀ مشترک کمیته استقرار نظام ارجاع الکترونیک ، امروز ، دوشنبه، چهارم تیرماه جاری، تیمی متشکل از اعضای کمیته، به منظور تست الکترونیک ارجاع در مرکز جامع ارائۀ خدمات سلامت شاندرمن و بیمارستان رسالت ماسال حضور یافتند.
در این برنامه، دکتر افشین دلیلی-مدیر درمان دانشگاه ، مهندس متین رمضانی- مدیر آمار و فناوری اطلاعات، دکتر فرشید آسوده و دکتر فرحناز پاکدامن به اتفاق هیئت همراه، پس از حضور در مرکز جامع شاندرمن، یکی از مراجعین نیازمند به دریافت خدمات تخصصی را از طریق سامانه سیب به صورت الکترونیک به بیمارستان رسالت ماسال ارجاع دادند.
سپس با حضور در بیمارستان رسالت ماسال به طور میدانی پذیرش بیمار ارجاعی، انجام اعمال درمانی و بازخوراند اطلاعات تشخیصی و درمانی بیمار را از طریق نرم افزار HIS بیمارستان به صورت آزمایشی به انجام رساندند.
در ادامه دکتر افشین دلیلی در دیداری با دکتر آریا امیدوار، رئیس بیمارستان رسالت ماسال به تشریح کامل فرایند ارجاع بیمار از سطح یک ارئۀ خدمات به سطوح بالاتر پرداخت و بر ضرورت انجام فرایند تأکید کرد.
پی نوشت: نظام ارجاع یکی از برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش جامعه براساس دستور العمل های ارائۀ خدمات است. طبق این برنامه ، سطوح ارائه خدمت و مراقبت سلامت در سه سطح به مراجعین ارائۀ می شود که سطح یک شامل خدمات ارتقای سلامت ، پیشگیری و درمانهای اولیه است و توسط مراجعه فرد به پزشک خانواده یا تیم سلامت اتفاق می افتد سطح دو شامل خدمت درمان تخصصی و سطح سه شامل خدمات فوق تخصصی می باشد.
نظر دهید