• 1400/02/26 - 11:38

تبریک به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، طی پیامی 27 ام اردیبهشت ماه ،روز روابط عمومی را به فعالان این عرصه تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری
اطلاعات دانشگاه ، مهندس حمید خردادی ، مدیر آمار و فناوری اطلاعات طی پیامی روز
جهانی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است :

روابط عمومی پل ارتباطی مستحکم میان دستگاه‌ها و هر ساختار سازمانی با افکار عمومی جامعه است .کارگزاران عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی با ایفای نقش ویژه خود در کسب اطلاع از محیط پیرامون سازمان و همچنین انتشار اخبار و اطلاعات سازمانی به جامعه ذی نفعان نقشی مهم و حیاتی را ایفا می‌کنند که در نتیجه دریچه های ارتباط سازمان با جامعه، زمینه های بقاء، دوام و تعالی آن را مهیا می‌سازند. فعالان این عرصه و حوزه در هر سازمان، حلقه ارتباطی قدرتمندی هستند که زمینه های تعامل با مدیران ارشد را تسهیل نموده و بستری مناسب برای تفاهم بین الاذهانی با مخاطبان در عرصه های رقابتی را فراهم می نمایند.

دست اندرکاران این حوزه مجموعه ای از وظایف و مسئولیت هایی را برعهده دارند که با عمل به آنها، سازمان می‌تواند با آرامش خاطر بیشتری طی طریق نموده و به اهداف راهبردی خود در جهت تحقق سازمانی گام بردارد . . اینجانب فرا رسیدن 27 اردیبهشت را به تمامی همکاران ساعی  روابط عمومی ، فعالان عرصه ارتباطات و صاحبان قلم و اندیشه تبریک عرض نموده و برای آنها آرزوی توفیق و سربلندی دارم .

• کد خبر : 72093

آخرین بروز رسانی : 1400/02/26 11:38