• 1400/06/03 - 12:14
تبریک روز کارمند

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی پیامی فرارسیدن 4 ام شهریور ، روز کارمند را تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، مهندس حمید خردادی مدیر آمار و فناوری اطلاعات طی پیامی روز کارمند را تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است :

چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایی  است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است .
می توان ادعا کرد هیچ جامعه ای بی نیاز از حضور فداکارانه و خدمات دلسوزانه کارمندان خود نیست.

بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است و در مجموعه دانشگاهی نیز مسئولیت سنگین پشتیبانی نیروهای تخصصی به عهده کارمندان پرتلاش است .

ازاین رو، سزاوار است ضمن تبریک این روز فرخنده روز کارمند را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشورمان به خصوص کارمندان زحمتکش حوزه بهداشت و درمان بکوشیم.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1400/06/03 12:14