• 1395/08/24 - 12:07
به منظور مدیریت بهتر منابع؛

مرکز تحقیقات حوادث جاده ای به شبکه محلی مجازی دانشگاه متصل شد

مرکز تحقیقات حوادث جاده ای (تروما) با تلاش کارشناسان آی تی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به شبکه محلی مجازی دانشگاه متصل شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ روز شنبه، بیست و دوم آبان ماه امسال، بستر V-LAN مرکز تحقیقات حوادث جاده ای (تروما) توسط کارشناسان IT مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه راه اندازی شد. کاربران مرکز تحقیقات تروما از این پس بدون نیاز به اینترنت قادر به دسترسی به کلیه سامانه‌های وزارتی، دانشگاه و وب سایت های مرتبط خواهند بود.

V-LAN ها یا شبکه های محلی مجازی می‌توانند به عنوان گروهی از دستگاه‌ها تصور شوند که اگرچه در بخش های فیزیکی متفاوتی قرار دارند، می‌توانند طوری با هم ارتباط برقرار کنند که گویی اجزای یک شبکه محلی هستند.

V-LAN سازی مراکز تابعه دانشگاه باعث ارتقای سرعت و امنیت تبادل اطلاعات، صرفه جویی در هزینه ها و مدیریت پهنای باند و حجم مصرفی کاربران می‌شود. هریک از کاربران در مراکز متصل به V-LAN دانشگاه، حجم و پهنای باند مختص به خود را مصرف می‌کند و استفاده همزمان کاربران خدشه ای به سرعت دسترسی آنها وارد نمی‌کند.

• کد خبر : 21966

آخرین بروز رسانی : 1395/08/24 12:07