• 1398/10/07 - 14:57

یازدهمین جلسه " مدیریت و کنترل پروژه توسعه نسخه نویسی و نسخه پیچی " به صورت ویدئو کنفرانس

ارائه برنامه دریافت توکن مراکز پایلوت و شرکت های نرم افزاری دارای گواهی سپاس دفاتر پیشخوان به عنوان یازدهمین دستور جلسه " مدیریت و کنترل پروژه توسعه نسخه نویسی و نسخه پیچی " معرفی شد .

درراستای توسعه دولت الکترونیک یازدهمین جلسه " مدیریت و کنترل پروژه توسعه نسخه نویسی و نسخه پیچی " وزارتی به صورت ویدئوکنفرانس روز شنبه ،7 ام دی ماه سال جاری و با حضور نمایندگان معاونت های درمان ، غذا و دارو و بهداشت در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و با دستور ارائه برنامه دریافت توکن مراکز پایلوت و شرکت های نرم افزاری دارای گواهی سپاس دفاتر پیشخوان رأس ساعت 13 برگزار شد .

در ابتدای جلسه دکتر علی اصغر انصاری ، معاون فنی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارتخانه در خصوص فرایند توزیع توکن از طریق دفاتر پیشخوان توضیحات لازم را ارائه کرد .وی تصریح کرد ، در هفته دوم دی ماه 98 ، آماده سازی ملزومات و مقدمات استقرار پایلوت و در هفته سوم ، اتصال نیمی از مراکز پایلوت و نهایتا" در هفته چهارم دی ماه اتصال تمامی مراکز پایلوت و تراکنشهای لازم طبق ددلاین باید صورت پذیرد .

وی اشاره کرد ، 85% مراکز داروخانه ای دارای سامانه های گواهی دار می باشند ، بنابراین پتانسیل اجرای نسخه پیچی در کل کشور وجود دارد .

دکتر انصاری تصریح کرد ، حدود 320مرکز نسخه نویس و نسخه پیچ از دانشگاهها معرفی شده است ،که  دانشگاه گیلان نسبت به معرفی 4 مرکزپایلوت نسخه نویس و نسخه پیچ اقدام نموده است .

وی اضافه کرد ، انتظار ما در فاز پایلوت این
است که تمام مقدمات کار به لحاظ فنی و آمادگی های لازم جهت دریافت توکن فراهم
گردد.

و خاطر نشان کرد ، در حال حاضر دفاتر پیشخوان
کل هزینه توکن و مبلغ ناچیزی بابت صدور توکن را دریافت خواهند کرد که در فاز بعدی
بعد از تفاهم نامه بصورت گلوبال با دفاتر پیشخوان تسویه  میشود .

در حال حاضر ارائه توکن فقط برای مراکز پایلوت
میباشد که بصورت محدود و براساس لیست دانشگاهها می باشد .سپس دکتر حمید رضا صفی
خانی ، مدیر ملی پروژه پرونده الکترونیک سلامت ، ضمن تشکر از کلیه همکاران
دانشگاهی که درگیر پرونده الکترونیک سلامت بوده اند از تأخیر در برگزاری جلسات
هفتگی بصورت ویدئو کنفرانس عذرخواهی کرد وی اشاره کرد ،خوشبختانه این تأخیر
دستاوردهای خوبی را در سطح ستاد رقم زده است .

دکتر صفی خانی اشاره کرد ، بحث توکن یکی از
مهمترین مباحث و از مراحل مهم در فرایند نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی می
باشد وی تصریح  کرد ، با دریافت توکن و
تجهیز مراکزی که سامانه های گواهی تبادل اطلاعات را دارا می باشند فرایند کار آغاز
و تبادل صورت پذیرد .

دکتر صفی خانی اشاره کرد ، معیار عملکرد دانشگاهها تبادلی است که بین هر کدام از سامانه ها و درگاه های اطلاعاتی شکل میگیرد .

وی افزود، با توجه به عقب بودن از زمان ،
انتظار می رود تا هر چه سریعتر تجهیز مراکز به توکن صورت پذیرد واشاره کرد ، در کنار کارهای که برای
نسخه نویسی نیاز است ، آماده سازی
HIS   و CIS  ها و سامانه های سطح یک نیز در دستور کار