• 1402/08/12 - 19:13

پیام تبریک مدیر آمار و فناوری اطلاعات به مناسبت یوم الله 13 آبان

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، مهندس شادی مؤید رضایی – مدیر آمار و فناوری اطلاعات طی پیامی فرارسیدن 13 آبان را تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است :

بسمه تعالی

در صحنه حوادث و رخدادها، ۱۳ آبان ماه، مصادیقی از پایداری و فداکاری ملت مجاهد و جوانان رشید و انقلابی ایران در مبارزه علیه قدرت‌های استکباری وجود دارد که هر یک، به تنهایی می‌تواند منشا تداوم حرکت انقلابی و آرمان‌گرایی نسل‌های مومن این سرزمین در بستر تاریخ باشد.

بی‌تردید تجربه 13 آبان در این تکلیف، نقش سنگین و مهمی را بر دوش دانشگاهیان و دانش‌آموزان ایران اسلامی نهاده است و ضرورت دارد جوانان کشورمان با تکیه بر تعهد، مسئولیت‌پذیری و تخصص برخاسته از ایمان و خودباوری در حفظ آزادی و استقلال بیش از پیش کوشا باشند. اینجانب این روز بزرگ را به همه دانشجویان و دانش‌آموزان حق‌طلب تبریک عرض  نموده وامیدوارم با تلاش و کوششی مضاعف در راه علم‌اندوزی پرچم کشورمان را بر افراشته نگاه داریم. توفیق و سعادت ‌همگان را در راه اعتلای نام ایران سرافراز از خداوند منان خواستارم.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی,اطلاعیه ها ,رویدادها

آخرین بروز رسانی : 1402/08/12 19:13