• 1398/08/01 - 11:32
  • تعداد بازدید خبر : 71
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

ارائه برنامه زمانبندی نسخه پیچی داروخانه ها و نسخه نویسی در کلینیک های کل کشور

روز شنبه ،30ام ،مهر ماه سال جاری ،جلسه ویدئو کنفرانس وزارتی با موضوع ارائه برنامه نسخه پیچی و نسخه نویسی در کل کشور جهت اجرای طرح از هفته ابتدای آبان برگزار شد.

در راستای اجرای فرایند نسخه الکترونیک در کشور جلسه ویدئو کنفرانس وزارتی روز شنبه ، 30ام ، مهر ماه سال جاری رأس ساعت 13 و باحضور نمایندگان حوزه های معاونت های درمان ، غذا و دارو ، بهداشتی و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد .



ابتدا دکتر علی اصغر انصاری معاون فنی مدیریت آمار و فناوری وزارتخانه از اجرای برنامه زمانبندی نسخه پیچی در داروخانه های کل کشور از هفته اول آبان خبر داد .وی در هفته ابتدای آبان از آماده سازی ملزومات و مقدمات استقرار نسخه پیچی و در هفته دوم از اتصال 25 درصدی مراکز داروخانه ای خبر داد .دکتر انصاری اشاره کرد : در هفته سوم 50درصد از مراکز داروخانه ای طبق برنامه زمانبندی باید به درصد تحقق مورد نظر دست یابند .و در هفته اول آذر تمامی مراکز داروخانه ای به سامانه نسخه پیچی باید مجهز گردند.



وی در زمینه نسخه نویسی در کلینیک ها نیز از آماده سازی ملزومات و مقدمات استقرار نسخه نویسی در آبان ماه اشاره کرد و اتصال 25 درصد مراکز کلینیکی را در نیمه اول آذر بیان کرد و از اتصال تمامی مراکز کلینیکی در نیمه دوم دی ماه خبر داد .دکتر انصاری تصریح کرد ، طی 10 روز آتی 5 جلسه ارزیابی ، مربوط به شرکت های داروخانه ای در وزارتخانه برگزار می گردد، تا گواهی تبادل اطلاعات با سپاس دریافت کنند .وی اضافه کرد در بحث مپینگ های دارویی و آزمایشگاه ها و نگاشت هایی که در بحث کدها مورد نیاز بود  در اختیار متولیان  امر قرار داده خواهد شد .سپس دکتر نورصالحی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص نحوه رسیدگی به اسناد سرپایی به بیان مسأله پرداخت .وی اشاره کرد ، دانشگاه علوم پزشکی گیلان نسبت به معرفی نماینده حوزه بهداشتی خود اقدام نموده است .



در ادامه رؤسا و نمایندگان حوزه های مختلف در دانشگاههای شرکت کننده به بیان نقطه نظرات و چالش های پیش رو پرداختند . دکتر حمید رضا صفی خانی ، مدیر ملی پروژه پرونده الکترونیک سلامت ، ضمن تشکر از معاونت های حوزه های درمان و غذا و دارو ، بهداشتی و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ،متذکر شد ، پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی یکی از مهمترین حلقه های فرایند پرونده الکترونیک سلامت می باشد .



دکتر صفی خانی اشاره کرد ، گزارش مراکز در حد قابل قبول و مطلوب بوده است . وی اضافه کرد نسخه پیچی در تمام مراکز دانشگاهی و دولتی و خصوصی انجام خواهد شد .تمهیدات لازم امکان سنجی های تجهیزات سخت افزاری در مراکز مربوطه صورت پذیرد و ادامه داد سامانه سیب هم در مدار نسخه نویسی و نسخه پیچی به زودی قرار خواهد گرفت .در خصوص نسخه نویسی در مراکز دانشگاهی به این نکته اشاره کرد که تا سطح سپاس نسخه نویسی انجام میشود .



دکتر صفی خانی  از تفاهم نامه با سازمان بیمه سلامت خبر داد و اشاره کرد مقرر گردیده، بیمه سلامت، میان افزاری را طراحی نماید که اسناد پزشکی را در سطح سرپایی رسیدگی کند .وی از نمایندگان دانشگاهها درخواست کرد جلسات هماهنگی تحت عنوان ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت در مراکز برگزار نمایند .



در خاتمه مهندس حمید خردادی ، مدیریت آمار و
فناوری اطلاعات دانشگاه از نمایندگان حاضر در جلسه خواستار بیان مشکلات و چالش های
پیش رو شد .جلسه مذکور رأس ساعت 14:30به پایان رسید .

  • گروه خبری : اخبار IT
  • کد خبر : 53116
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/08/01 11:32
آرشیو
آرشیو

آخرین اخبار