• 1397/04/30 - 08:10
  • تعداد بازدید خبر : 43
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
طی بازدید مشترک ریاست دانشگاه و تیم کمیته نظام ارجاع الکترونیک ؛

طرح نظام ارجاع الکترونیک خدمات پزشکی در گیلان استقرار می یابد

در راستای اجرای طرح نظام ارجاع سلامت و به منظور بهبود ارایه خدمات بهداشتی درمانی در استان، با حضور ریاست و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، فرایند استقرار نظام ارجاع الکترونیک خدمات پزشکی در شهرستان صومعه سرا مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش  روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ؛ پروژه نظام ارجاع الکترونیک خدمات پزشکی با حضور ریاست و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تیم کمیته نظام ارجاع الکترونیک، در مراکز بهداشتی درمانی صومعه سرا مورد بررسی قرار گرفت. دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن بازدید میدانی از مراکز پایلوت استقرار نظام ارجاع الکترونیکی در خانه بهداشت مرجقل، ضیابر و کلینیک تخصصی شهرستان صومعه سرا، بر اجرای کامل و دقیق طرح نظام ارجاع سلامت در مراکز بهداشتی و درمانی تاکید کرد و برطرف نمودن نواقص زیرساختی و سخت افزاری در راستای بالابردن راندمان کار را خواستار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هماهنگی تیم نظام ارجاع سلامت استان برای برطرف نمودن مشکلات شهرستان ها، برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان دانشگاه و خدمت گیرندگان و همچنین سیاست های تشویقی جهت ارتقا‌ کیفیت خدمت دهندگان برای اعتماد سازی آنها را ضروری دانست. وی با اشاره به اهمیت جذب پزشکان خانواده جوان و مشتاق برای خدمت در حوزه پزشک خانواده، نظارت دقیق بر کار خدمت دهنگان؛ الخصوص پزشکان خانواده و استفاده از پالایش آماری بر محوریت پزشک خانواده در راستای رسیدن به نظام ارجاع سلامت را از الزامات اجرای طرح ارجاع سلامت برشمرد. در ادامه این بازدید، مدیران حوزه معاونت بهداشتی، حوزه معاونت درمان و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، برنامه عملیاتی استقرار نظام ارجاع الکترونیک در استان را تشریح کردند. در پایان، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در جمع پرسنل مراکز، از زحمات آنها جهت ارایه خدمات تقدیر کرد.
 
 
پی نوشت: نظام ارجاع یکی از برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش جامعه براساس دستور العمل های ارائۀ خدمات است. طبق این برنامه ، سطوح ارائه خدمت و مراقبت سلامت در سه سطح به مراجعین ارائه می شود که سطح یک شامل خدمات ارتقای سلامت ، پیشگیری و درمانهای اولیه است و توسط مراجعه فرد به پزشک خانواده یا تیم سلامت اتفاق می افتد سطح دو شامل خدمت درمان تخصصی و سطح سه شامل خدمات فوق تخصصی می باشد.
 
  • گروه خبری : اخبار IT
  • کد خبر : 37974
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/04/30 08:10
آرشیو
آرشیو

آخرین اخبار