• 1397/05/11 - 12:41
  • تعداد بازدید خبر : 46
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات؛

کارگاه آموزشی معرفی سامانه نوبت دهی متمرکز دانشگاه برگزار شد

کارگاه آموزشی معرفی سامانه نوبتدهی متمرکز دانشگاه با هدف تبیین لزوم بهره گیری از این سیستم و نقش آن در تکریم بیمار، امروز در سالن همایش معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه؛ کارگاه آموزشی معرفی سامانه نوبت دهی متمرکز دانشگاه پیش از ظهر امروز- پنج شنبه، با حضور مدیران شبکه ها، روسای بیمارستانها و کلیه صاحبان فرایند نظام ارجاع الکترونیک در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
در این جلسه آموزشی که با هدف تبیین فرایند نوبت دهی و ضرورت استقرار و بهره برداری از آن بعنوان یکی از الزامات تکریم ارباب رجوع برگزار شد، مهندس متین رمضانی-مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با اشاره به اینکه راه اندازی سامانه نوبت دهی در راستای استقرار نظام ارجاع الکترونیک در دانشگاه بوده، مورد تاکید ریاست دانشگاه نیز می باشد تصریح کرد، این امر یکی از ضروری ترین گام های دانشگاه در مسیر ارائه خدمات کیفی به مردم است.
وی افزود: می بایست در تمامی بیمارستانها و مراکز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ابتدا صاحبان فرایند، اعم از مسئولین IT، مسئولین درمانگاهها و ... همگام با تیم مدیریتی نسبت به پیشبرد استقرار این سامانه همت گمارند.
مهندس رمضانی از سیستم نوبت دهی به عنوان حلقه مفقوده طرح تحول سلامت و نظام ارجاع نام برد و ادامه داد: اجرای این برنامه نیازمند همت همه جانبه کلیه شهرستانها است.
در ادامه فرایند سیستمی نوبت دهی توسط مدرس کارگاه، مهندس امیر انصاری ارائه شد و به پرسش های مدعوین پاسخ گفته شد.
گفتنی است سیستم نوبت دهی یکی از پیش نیازهای اجرای نظام ارجاع الکترونیک است و در حال حاضر به صورت پایلوت در دو شهرستان صومعه سرا و ماسال راه اندازی شده است.
پی نوشت: نظام ارجاع یکی از برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و هدف آن ارائه خدمات عادلانه و باکیفیت به مریدم است. در این نظام سه سطح ارائه خدمات سلامت در نظر گرفته شده که از خانه های بهداشت آغاز می شود و در صورت نیاز مراجعه کننده به دریافت خدمات تخصصی به تشخیص پزشک خانواده به سطوح بالاتر ارائه خدمات ارجاع داده می شود. نظام ارجاع الکترونیک که بر انجام فرایند ارجاع بیمار را در بستر الکترونیک تاکید دارد هم اکنون به صورت پایلوت در دو شهرستان صومعه سرا و ماسال استقرار یافته است.
  • گروه خبری : اخبار IT
  • کد خبر : 38319
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/05/11 12:41
آرشیو
آرشیو

آخرین اخبار